Ostamme kuolinpesiä ja suurempia tavaraeriä.

Ostamme kokonaisia kuolinpesiä ja suurempia koti-irtaimiston tavaraeriä. Olemme kiinnostuneet ostamaan kuolinpesiä, jotka sisältävät normaalia kodin irtaimistosta, kuten käyttöastiat- ja lasit sekä sisustustavarat, lelut ja hopeaesineet. 

Meitä kiinnostavat myös taidelasi, keramiikka ja posliini esimerkiksi Iittala, Arabia ja Kupittaan savi. Lisäksi antiikki- ja vintage- huonekalut sekä design-kalusteet kuuluvat myös kiinnostuksen kohteisiimme.

Hoidamme tarvittaessa myös kuolinpesän lopputyhjennyksen

Kuolinpesän tyhjennyksen suoritamme sovittuun määräpäivään mennessä. 
Teemme irtaimistostanne aina ilmaisen arvioinnin, jonka saatte pääsääntöisesti paikan päällä.

Yrityksemme sijaitsee Hankasalmella, mutta toimimme myös lähialueen kunnissa mm. Joutsa, Jyväskylä, Kangasniemi, Konnevesi, Laukaa, Muurame,  Pieksämäki, Toivakka, Äänekoski. 
Maksamme kauppahinnan joko käteisellä tai pankkitilillenne. Mahdollisesta tyhjennysmaksusta lähetämme laskun. Toimintamme sisältää arvonlisäveron 24 %.

Toimintamallimme

Toimimme yhteistyökykyisesti, luotettavasti ja hienotunteisesti useiden vuosien kokemuksella. 
Arvojemme mukaisesti lajittelemme kaiken irtaimiston. Myytäväksi arvioitu irtaimisto myydään ja se päätyy jatkamaan elämäänsä uusissa kodeissa tai uusissa käyttötarkoituksissa.  

Meille sopimattomat, mutta siistit ja käyttökelpoiset tuotteet lahjoitamme kierrätykseen suoraan tarvitsijoille. Jätteeksi arvioidut tavarat lajittelemme lajittelusäännösten mukaisesti ja toimitamme kunkin kunnan jätteenkäsittelypisteeseen.

Otathan yhteyttä, niin tulemme mielellämme tekemään kuolinpesän arviokäynnin nopeallakin aikataululla. 


Ota yhteyttä